• polaznici dolaze na bazen najmanje 10 minuta prije početka treninga
 • 10 minuta prije početka treninga, trener preuzima djecu i odvodi ih u svlačionicu
 • u slučaju kašnjenja, roditelj može potražiti trenera na bazenu koji će ga uputiti i dati mu ključ svlačionice, a koji je roditelj dužan vratiti treneru nakon presvlačenja djeteta
 • polaznici su dužni sa sobom ponjeti kupaći kostim (djevojčice) ili kupaće gaće (dječaci) i ručnik, te prema želji plivače naočale, ogrtač, gumene papuče i sl.
 • prema pravilniku bazena Utrine, roditeljima nije dozvoljen boravak na bazenu za vrijeme treninga, osim u iznimnim situacijama kada se roditelj može dogovoriti sa trenerom (kod najmanjih polaznika, kod novih polaznika prvih nekoliko sati i sl.)
 • članarina u klubu se plaća od 01. do 20. za tekući mjesec
 • plaćanje se može izvršiti na žiro račun kluba putem opće uplatnice koju će trener uručiti roditelju ili djetetu početkom mjeseca, ili osobno treneru po završetku treninga
 • plaćanje članarine se vrši u punom iznosu za tekući mjesec bez obzira koliko je polaznik bio redovit na treningu
 • svaki propušteni trening se može nadoknaditi u drugom terminu kluba tijekom cijele školske godine, a roditelje molimo da za nadoknadu obavijeste trenera grupe najmanje dan ranije
 • polaznik neće platiti mjesečnu članarinu ukoliko postoji opravdani razlog njegovog dužeg izostanka - više od mjesec dana (npr. bolest i sl.). Roditelj je dužan na vrijeme o tome obavijestiti trenera. Naknadna ispričnica se neće uvažiti!
 • u slučaju ispisa iz kluba, roditelj je dužan obavijestiti trenera telefonom ili mailom
 • ukoliko klub nije u mogućnosti održati trening zbog određenih razloga (natjecanja, zatvoren bazen i sl.) propušteni trening će se moći nadoknaditi u drugom terminu ili će se u dogovoru sa roditeljem umanjiti iznos mjesečne članarine

Molimo roditelje i djecu da se pridržavaju kućnog reda kako bi se programi PK Dupin mogli što kvalitetnije provoditi!!


Želimo Vam ugodan boravak u klubu.

Vaš Plivački klub DUPIN

Vijesti

OBAVIJEST ČLANOVIMA  od 13. ožujka 2020.

(molimo poruku pročitati u cijelost!)

 

Sukladno odluci Vlade RH da se nastava u školama prekida na dva tjedna, PK Dupin će u tom razdoblju (16. do 31. ožujka) privremeno obustaviti sve plivačke programe i treninge.  

DO PONEDJELJKA 16. OŽUJKA, odnosno tijekom predstojećeg vikenda, SVI ĆE SE PLIVAČKI PROGRAMI ODVIJATI U REDOVNIM TERMINIMA.

Od početka travnja bismo opet trebali krenuti s redovnim aktivnostima, ali to ovisi i o razvoju situacije s epidemijom koronavirusa. Obavijest o tome ćemo objaviti na našim web i facebook stranicama, a svim članovima ćemo poslati obavijesti i putem maila.

OBAVIJEST ČLANOVIMA  od 14. ožujka 2020.

Unatoč našoj najavi da ćemo tijekom vikenda provoditi sve naše plivačke programe u redovnim terminima, kako je i bilo na bazenu Utrine sve do 13 sati, no tijekom dana smo od svih bazena dobili obavijest da se isti zatvaraju do daljnjeg. Većini roditelja smo uspjeli sms-om javiti otkazivanje, no nekima nismo, pa se ujedno ispričavamo onim roditeljima koji su došli danas na bazen Mladost i Svetice u poslijepodnevnim satima.

Pozivamo Vas da i dalje pratite naše stranice i facebook profil gdje ćemo objavljivati sve bitne obavijesti. 

 

PK Dupin 

 

Ovogodišnji tradicionalni 15.plivački maraton 'BIOGRAD 2018' i 9.memorijalna utrka 'Dino Eškinja' usješno su održani 12.kolovoza.

Opširnije...

Oprema

HPS Grand prix

HSDP

Sponzori i donatori

TZBnm.jpgbnm.jpgilirija.jpgmirt.jpgzabac.jpgzdzup.jpg

ZAGREB

Provodimo programe obuke neplivača i škole plivanja na bazenima u Zagrebu (Utrina, Mladost i Svetice)..

Više

BIOGRAD/ZADAR

U ljetnoj sezoni na otvorenom bazenu programi škole plivanja, a u zimskom dijelu treniramo da nezaboravimo ono što smo naučili.

Više

MARATON

Plivački maraton - jedinstveno iskustvo u najljepšem akvatoriju Jadrana..

Više

SKI / LJETNI KAMP

Zimske radosti uz igru i učenje skijanja ili možda ljetni sportski kamp uz mnoštvo aktivnosti..

Više

PK Dupin

V.Nazora 19,
23210 Biograd n/M, HR
T: +385 23 383 282
M: +385 98 558 238
    +385 91 510 1881
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Sponzori i donatori

Korisni linkovi

Newsletter

Scroll to top