• polaznici dolaze na bazen najmanje 10 minuta prije početka treninga
 • 10 minuta prije početka treninga, trener preuzima djecu i odvodi ih u svlačionicu
 • u slučaju kašnjenja, roditelj može potražiti trenera na bazenu koji će ga uputiti i dati mu ključ svlačionice, a koji je roditelj dužan vratiti treneru nakon presvlačenja djeteta
 • polaznici su dužni sa sobom ponjeti kupaći kostim (djevojčice) ili kupaće gaće (dječaci) i ručnik, te prema želji plivače naočale, ogrtač, gumene papuče i sl.
 • prema pravilniku bazena Utrine, roditeljima nije dozvoljen boravak na bazenu za vrijeme treninga, osim u iznimnim situacijama kada se roditelj može dogovoriti sa trenerom (kod najmanjih polaznika, kod novih polaznika prvih nekoliko sati i sl.)
 • članarina u klubu se plaća od 01. do 20. za tekući mjesec
 • plaćanje se može izvršiti na žiro račun kluba putem opće uplatnice koju će trener uručiti roditelju ili djetetu početkom mjeseca, ili osobno treneru po završetku treninga
 • plaćanje članarine se vrši u punom iznosu za tekući mjesec bez obzira koliko je polaznik bio redovit na treningu
 • svaki propušteni trening se može nadoknaditi u drugom terminu kluba tijekom cijele školske godine, a roditelje molimo da za nadoknadu obavijeste trenera grupe najmanje dan ranije
 • polaznik neće platiti mjesečnu članarinu ukoliko postoji opravdani razlog njegovog dužeg izostanka - više od mjesec dana (npr. bolest i sl.). Roditelj je dužan na vrijeme o tome obavijestiti trenera. Naknadna ispričnica se neće uvažiti!
 • u slučaju ispisa iz kluba, roditelj je dužan obavijestiti trenera telefonom ili mailom
 • ukoliko klub nije u mogućnosti održati trening zbog određenih razloga (natjecanja, zatvoren bazen i sl.) propušteni trening će se moći nadoknaditi u drugom terminu ili će se u dogovoru sa roditeljem umanjiti iznos mjesečne članarine

Molimo roditelje i djecu da se pridržavaju kućnog reda kako bi se programi PK Dupin mogli što kvalitetnije provoditi!!


Želimo Vam ugodan boravak u klubu.

Vaš Plivački klub DUPIN

Vijesti

OBAVIJEST ČLANOVIMA  od 13. ožujka 2020.

(molimo poruku pročitati u cijelost!)

 

Sukladno odluci Vlade RH da se nastava u školama prekida na dva tjedna, PK Dupin će u tom razdoblju (16. do 31. ožujka) privremeno obustaviti sve plivačke programe i treninge.  

DO PONEDJELJKA 16. OŽUJKA, odnosno tijekom predstojećeg vikenda, SVI ĆE SE PLIVAČKI PROGRAMI ODVIJATI U REDOVNIM TERMINIMA.

Od početka travnja bismo opet trebali krenuti s redovnim aktivnostima, ali to ovisi i o razvoju situacije s epidemijom koronavirusa. Obavijest o tome ćemo objaviti na našim web i facebook stranicama, a svim članovima ćemo poslati obavijesti i putem maila.

                

(23. svibnja 2020.)  Dragi naši plivači, a i budući novi članovi našeg Plivačkog kluba Dupin,

 

dočekali smo povratak na bazene pa u nastavku više detalja. Za početak važna informacija da zbog tehničkih razloga nismo u mogućnosti održavati naše plivačke programe na bazenima Mladost i Svetice. 

 

Od 1. lipnja svi će se naši programi odvijati samo na bazenu Utrine. Oni koji su do sada plivali na drugim bazenima, ukoliko to žele, moće će se tijekom lipnja pridružiti našim grupama na tom bazenu. 

 

Tijekom posljednjeg tjedna svibnja, svi će naši članovi mailom dobiti poruku na koju će se moći očitovati žele li nastaviti plivati tijekom lipnja i u kojem terminu.

 

Oni koji eventualno ne dobiju poruku, kao i svi novi članovi koji se žele pridružiti našim plivačkim programima, mogu se javiti na naše mailove Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.LJETNI KAMPOVI:

Kao i prijašnjih godina, unatoč svim poteškoćama nastalim zbog pandemije COVID-19, i ove ćemo godine organizirati Ljetni kamp Pine Bech - Pakoštane u terminu od 21. do 28. lipnja kao i tjedne ljetne kampove u Zagrebu, u objektu Waldorfske škole i na bazenu Utrine počevši od 29. lipnja. 

 

Za više detalja pratite naše FB objave i ove stranice. Sve ćemo objaviti čim budemo imali više detalja, ili nas već sada može kontaktirati na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili pak pozivom na 098558238.

Ovogodišnji tradicionalni 15.plivački maraton 'BIOGRAD 2018' i 9.memorijalna utrka 'Dino Eškinja' usješno su održani 12.kolovoza.

Opširnije...

Oprema

HPS Grand prix

HSDP

Sponzori i donatori

TZBnm.jpgbnm.jpgilirija.jpgmirt.jpgzabac.jpgzdzup.jpg

ZAGREB

Provodimo programe obuke neplivača i škole plivanja na bazenima u Zagrebu (Utrina, Mladost i Svetice)..

Više

BIOGRAD/ZADAR

U ljetnoj sezoni na otvorenom bazenu programi škole plivanja, a u zimskom dijelu treniramo da nezaboravimo ono što smo naučili.

Više

MARATON

Plivački maraton - jedinstveno iskustvo u najljepšem akvatoriju Jadrana..

Više

SKI / LJETNI KAMP

Zimske radosti uz igru i učenje skijanja ili možda ljetni sportski kamp uz mnoštvo aktivnosti..

Više

PK Dupin

V.Nazora 19,
23210 Biograd n/M, HR
T: +385 23 383 282
M: +385 98 558 238
    +385 91 510 1881
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Sponzori i donatori

Korisni linkovi

Newsletter

Scroll to top