Program obuke neplivača namijenjen je djeci od tri do osam godina starosti. Osnovne značajke ovog programa su da se odvija u malom plitkom bazenu namijenjenom obuci neplivača, da program nije koncipiran kao klasični tečaj plivanja s unaprijedn određenim fondom sati već kao cjelogodišnji sportsko-rekreativni program za djecu od tri do osam godina. Sadržaj programa su različite vježbe sa ili bez plivačkih pomagala, prilagođene uzrastu djece na način da sve postavljene zadatke i vježbe prihvaćaju kao igru, zabavu ili izazov a u cilju svladavanja vještine plivanja i samostalnog održavanja u dubokoj vodi. Važna značajka ovog programa je takođe ta da se odvija u malim homogenim grupama, sukladno uzrastu i mogućnostima djeteta, i to u grupama do šest djece na jednog trenera koji se nalazi u bazenu s djecom. Na taj način primjenjujemo individualni pristup prema svakom djetetu i sukladno tome postižemo bolje rezultate i veće zadovoljstvo naših plivača početnika. 

TERMINI OBUKE NEPLIVAČA

bazen Mladost: subota 17:00-18:00 sati i nedjelja: 9:00-10:00 sati

bazen Utrine: subota 9:00-10:00, 11:00-12:00 i 12:00-13:00 sati te nedjelja 14:00-15:00

bazen Svetice: subota 18:00-19:00 sati i 19:00-20:00 sati

 

Obratite nam se sa povjerenjem..

 

 

PRAVILA

RASPORED

Vijesti

OBAVIJEST ČLANOVIMA  od 13. ožujka 2020.

(molimo poruku pročitati u cijelost!)

 

Sukladno odluci Vlade RH da se nastava u školama prekida na dva tjedna, PK Dupin će u tom razdoblju (16. do 31. ožujka) privremeno obustaviti sve plivačke programe i treninge.  

DO PONEDJELJKA 16. OŽUJKA, odnosno tijekom predstojećeg vikenda, SVI ĆE SE PLIVAČKI PROGRAMI ODVIJATI U REDOVNIM TERMINIMA.

Od početka travnja bismo opet trebali krenuti s redovnim aktivnostima, ali to ovisi i o razvoju situacije s epidemijom koronavirusa. Obavijest o tome ćemo objaviti na našim web i facebook stranicama, a svim članovima ćemo poslati obavijesti i putem maila.

OBAVIJEST ČLANOVIMA  od 14. ožujka 2020.

Unatoč našoj najavi da ćemo tijekom vikenda provoditi sve naše plivačke programe u redovnim terminima, kako je i bilo na bazenu Utrine sve do 13 sati, no tijekom dana smo od svih bazena dobili obavijest da se isti zatvaraju do daljnjeg. Većini roditelja smo uspjeli sms-om javiti otkazivanje, no nekima nismo, pa se ujedno ispričavamo onim roditeljima koji su došli danas na bazen Mladost i Svetice u poslijepodnevnim satima.

Pozivamo Vas da i dalje pratite naše stranice i facebook profil gdje ćemo objavljivati sve bitne obavijesti. 

 

PK Dupin 

 

Ovogodišnji tradicionalni 15.plivački maraton 'BIOGRAD 2018' i 9.memorijalna utrka 'Dino Eškinja' usješno su održani 12.kolovoza.

Opširnije...

Oprema

HPS Grand prix

HSDP

Sponzori i donatori

TZBnm.jpgbnm.jpgilirija.jpgmirt.jpgzabac.jpgzdzup.jpg

ZAGREB

Provodimo programe obuke neplivača i škole plivanja na bazenima u Zagrebu (Utrina, Mladost i Svetice)..

Više

BIOGRAD/ZADAR

U ljetnoj sezoni na otvorenom bazenu programi škole plivanja, a u zimskom dijelu treniramo da nezaboravimo ono što smo naučili.

Više

MARATON

Plivački maraton - jedinstveno iskustvo u najljepšem akvatoriju Jadrana..

Više

SKI / LJETNI KAMP

Zimske radosti uz igru i učenje skijanja ili možda ljetni sportski kamp uz mnoštvo aktivnosti..

Više

PK Dupin

V.Nazora 19,
23210 Biograd n/M, HR
T: +385 23 383 282
M: +385 98 558 238
    +385 91 510 1881
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Sponzori i donatori

Korisni linkovi

Newsletter

Scroll to top